Građani u akciji

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, organizuje Sajam udruženja građana iz istočne Srbije.

Izvor: BOR GRAD

Sajam će se održati u subotu, 17. juna 2017, na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, u vremenu od 10:00 do 16:00h.

Cilj održavanja Sajma je promocija rada i aktivizma organizacija građanima koji će tog dana posetiti ovaj događaj.
U okviru Sajma, pored predstavljanja na štandu i deljenja promotivnog materijala, organizacije će imati mogućnost da javno prezentuju uspešne projekte i aktivnosti putem kratkog filma, ’’Power Point’’ prezentacije ili izlaganja.

Tokom Sajma učesnike očekuje panel diskusija na temu „Saradnja lokalne samouprave i civilnog društva – partnerstvo za razvoj“

Trideset udruženja građana iz Borskog i Zaječarskog okruga predstaviće svoj rad na centralnom gradskom trgu u Zaječaru. Očekuje se prisustvo preko 100 učesnika – izlagača.

Sva udruženja građana zainteresovana za učešće na Sajm mogu se prijaviti najkasnije do petka, 09. juna, preko prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku: OVDE

Organizatori sajma obezbeđuju besplatno korišćenje štandova, mogućnost dodatne prezentacije, osveženje, kontakt sa medijima, kao i putne troškove za predstavnike/ce OCD van Zaječara.

Sajam organizuje RARIS u saradnji sa TACSO Resursnim centrom Građanske inicijative i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *